جراحی بینی استخوانی

جراحی بینی استخوانی

جراحی بینی استخوانی : بینی استخوانی که در اصطلاح نیز بینی عقابی یا قوز دار نامیده می شود دارای پوستی نازک می باشد و همین ویژگی به ظرافت تراش استخوان بینی در حین عمل جراحی بینی کمک می کند تا بازتاب جراحی بینی های استخوانی بسیار زیبا جلوه نماید.

ویژگی های بینی استخوانی

این نوع بینی ها (بینی های استخوانی) دارای استخوان های محکم ، غضروف های سفت ، پوست ظریف و نازک و تیغه محکمی هستند و با توجه به این نکته که زمانی غضروف قوی تر باشد و پوست ظریف تر، پس ازجراحی بینی نتایج بهتری حاصل می شود .

دکتر عباس نوروزی جراح زیبایی بینی بیان می کند که جراحی بینی های استخوانی پس از عمل نسبت به جراحی بینی های گوشتی دوره درمانشان سریع تر می باشد .

بینی استخوانی

به طور کلی بینی متشکل از 3 لایه اصلی می باشد که

لایه اول ، یک لایه عضلانی ظریف است که به قسمت زیرین خود متصل می باشد.

لایه دوم ، اسکلت استخوانی غضروفی بینی می باشد

لایه سوم ، لایه پوشاننده از مخاط و پوست است که در قسمت داخلی بینی قرار گرفته است.

بر اساس نوع بافت و غضروف بینی، بینی ها به دو دسته بینی گوشتی و بینی استخوانی قابل تقسیم بندی می باشند که تفاوت آن ها در بافت و غضروف بینی می باشد با توجه به این موضوع بینی های استخوانی دارای غضروف مقاوم و بینی های گوشتی دارای غضروف و استخوانی ضعیف هستند.

رشد بیش از حد غضروف بینی در اثرعواملی نظیر وراثت و وارد آمدن ضربه به استخوان بینی رخ می دهد. بینی استخوانی در قسمت پل بینی، دارای حالت خمیدگی و برآمدگی است.

 

بهبودی در بینی استخوانی سریع تر است یا بینی گوشتی

 

زمانی که در جراحی هدف اصلی اصلاح بزرگی و بد فرم بودن استخوان های بینی باشد بهبودی به سرعت رخ می دهد ، اما اگر بافت نرم بینی را که دارای پوست ضخیم ( بینی گوشتی ) باشد بهبودی طولانی تر خواهد بود .

دکتر عباس نوروزی جراح بینی اظهار می کنند که بیماران بینی های گوشتی باید صبر داشته باشند تا تورم ناشی از جراحی بهبود یابد سپس به قضاوت در خصوص جراحی بینی بپردازند.

 

10614866 159

 

توصیه‌های پیش از عمل

 

توصیه‌های پیش از عمل ممکن است که در بین پزشکان متفاوت باشد، معمولاً مواردی است که تمامی پزشکان پیش از عمل جراحی بینی به بیماران خود توصیه خواهند کرد.

بهتر است به مدت دو هفته پیش از عمل جراحی بینی از مصرف دارو‌هایی مانند بروفن و آسپیرین خودداری کنید.

در صورت نیاز به مصرف مسکن حتما باید پزشک مربوطه را در جریان نوع قرص یا داروی مصرفی قرار دهید.

استعمال دخانیات و مصرف مشروبات الکلی باید به حداقل رسانده شود و در صورت امکان تا ۲ هفته پیش از عمل از مصرف این گونه مواد جلوگیری شود.

شب قبل از عمل بهتر است یک شام سبک میل کنید و حدود ۶ تا ۸ ساعت برای آزمایش‌های پیش از عمل ناشتا باشید.

استحمام در روز عمل نیز می‌تواند به تمیز شدن سطح پوست پیش از عمل بینی کمک کند.

هرچند درنهایت این پزشک انتخابی شما است که پیشنهاد‌های لازم قبل از عمل را به شما اعلام خواهد کرد.

.جهت مشاوره با جناب دکتر عباس نوروزی، جراح زیبایی بینی می‌توانید از طریق کلیک بر روی تماس با ما با دکتر عباس نوروزی ارتباط برقرار نمایید

 

توصیه‌های بعد از عمل

 

یکی از مراحل بسیار مهم در عمل جراحی بینی، اتفاقاتی است که در روز‌های آتی بعد از عمل جراحی زیبایی رخ می‌دهد اتفاقات و رفتار‌هایی که می‌تواند در شانس موفقیت جراحی زیبایی تأثیرگذار باشد.

به‌طورکلی بعد از هر نوع از جراحی باید دارو‌های تجویز شده را در زمان مناسب مصرف کنید.

بعد از جراحی بینی از رفتن به مکان‌های شلوغ که امکان خطر برخورد به بینی شما را افزایش می دهد خودداری نمایید.

بینی خود را با محلولی که توسط پزشک شما ارائه می‌ شود شستشو دهید.

از خوردن مواد غذایی سفت، مصرف مشروبات الکلی، استعمال دخانیات ،خنده‌های شدید و همچنین خوابیدن به سمت پهلو و شکم جدا خودداری نمایید.

 

 

جراحی بینی استخوانی به چه عواملی بستگی دارد

پوست و مقدار انعطاف پذیری پوست

در عمل جراحی بینی استخوانی تغییرات بر روی استخوان و غضروف بینی انجام می گردد و با ایجاد برش هایی پوست از غضروف ها جدا می گردد در بینی های استخوانی معمولا از حجم استخوان و غضروف ها کاسته می شود.

معمولا جراح بینی روی پوست بینی اقداماتی را انجام نمی دهد زیرا پوست نسبت به الاستیسیته خود تغییر پیدا می کند و به راحتی بر روی بافت استخوانی فرم خاصی را به خود نیزمی گیرد.

با توجه به مطالب گفته شده در این مرحله مقدار الاستیسیته پوست نقش بسیار مهمی در نتیجه جراحی بینی استخوانی خواهد گذاشت ، به این صورت که اگر مقدار الاستیسیته پوست کم باشد بینی گوشتی بوده و با کم کردن حجم پوست بینی گوشتی فرم بهتری را به خود می گیرد.

در صورتی که پوست دارای قدرت انعطاف پذیری بالایی باشد و به نوعی دارای الاستیسیته خوب باشد ، جراح بینی محدودیت کمتری در جراحی بینی خواهد داشت . همچنین جراح بینی می تواند خلاقیت و هنر خود را طوری که با سلیقه بیمار هم خوانی داشته باشد بیشتر در بینی استخوانی به نمایش بگذارد.

به طور کلی می توان گفت یک جراح بینی در جراحی بینی استخوانی ، جراحی آسان تری را پیش رو دارد ولی باز هم کاملا بینی باید معاینه شده و نقایص آن به درستی بررسی گردد.

 

زیبایی‌شناسی بینی استخوانی

 

یکی از مسائل بسیار مهم در جراحی بینی استخوانی، مبحث زیبایی‌شناسی، بررسی کلی شکل صورت و در نظر گرفتن تغییرات با توجه به دیگر اعضای صورت بیمار است.

فاصله نوک بینی از لب، فاصله بینی با چشم‌ها، اندازه کلی صورت و عمق بینی از جمله مواردی است که پزشک مربوطه باید آن را در نظر بگیرد.

فاصله نوک بینی از لب‌ها باید در اندازه‌ای مطلوب قرار داشته باشد و صورت نباید پس از عمل، با فاصله زیاد این دو عضو مهم، شکلی نامتقارن را به خود بگیرد.

علاوه بر این بعد از کوچک شدن بینی نباید فاصله بینی از دو چشم و اطراف صورت آن‌قدر تغییر کند که فرم نهایی صورت، شکلی غیرطبیعی را کسب کند